Agenda

Juni: Bikkeltraining (voor aankomend brugklassers)

Wat betekent de overstap van groep 8 naar de brugklas? Wat gaat er veranderen, wat blijft hetzelfde? Hoe kom je goed voor jezelf op en hoe voel je je zekerder? De Bikkeltraining is een laagdrempelige weerbaarheids- en assertiviteitstraining voor eind groep achters en brugklassers, specifiek gericht op de overgang naar de middelbare school. De training is gebaseerd op het populaire boek ‘Brugklas Bikkels’. De eerste vier bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 12, 18, 26 juni en 3 juli om 16.00u. Locatie: Driel. De laatste drie bijeenkomsten worden vlak na de start op de middelbare school gegeven. Deze data worden, afhankelijk van de aanmeldingen, op een later moment vastgesteld.  Opgeven of informatie?

Read More

September: ‘Rots & water’ (6-8 jr)

Tien bijeenkomsten van een uur, waarin kinderen in een groepje oefenen in hoe ze én voor zichzelf kunnen opkomen én voldoende rekening kunnen houden met een ander. Rots & water is een effectief bewezen weerbaarheidstraining die op een speelse en concrete manier weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroot. De bijeenkomsten zullen op de maandag van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvinden en halverwege september starten. Locatie: Driel. Bij onvoldoende aanmeldingen kan er worden geschoven wat betreft leeftijden en wordt er gekeken op welke dag de meeste kinderen kunnen. Kijk hier voor vergoeding en wat is inbegrepen. Opgeven of informatie?

Read More

September: ‘Rots & water’ (9-11 jr)

Tien bijeenkomsten van een uur, waarin kinderen in een groepje oefenen in hoe ze én voor zichzelf kunnen opkomen én voldoende rekening kunnen houden met een ander. Rots & water is een effectief bewezen weerbaarheidstraining die op een speelse en concrete manier weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroot. De bijeenkomsten zullen op de woensdag van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvinden en halverwege september starten. Locatie: Driel. Bij onvoldoende aanmeldingen kan er worden geschoven wat betreft leeftijden en wordt er gekeken op welke dag de meeste kinderen kunnen. Kijk hier voor vergoeding en wat is inbegrepen. Opgeven of informatie?

Read More