Leren door te oefenen.

Braingame Brian is een training waarbij executieve vaardigheden worden versterkt. Wie wil er nu niet leren en gamen tegelijk?!

Je traint de volgende cognitieve vaardigheden:
– informatie onthouden
– informatie bewerken
– concentratie verkrijgen en vasthouden
– planmatig werken
– doordacht handelen

Braingame Brian is ontworpen voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Je oefent zelfsturende vaardigheden aan de hand van taken in een 3D spelwereld. Je kunt thuis of op school trainen (je hebt wel een computer met internet nodig). De orthopedagoog, die gecertificeerd is voor het geven van deze training, coacht je wekelijks per mail of telefoon. De training is altijd onderdeel van een behandeling.

Waarvoor

Braingame Brian is een training op de computer. Je leert vaardigheden die je helpen je informatie beter te kunnen onthouden, je beter te concentreren, jezelf te remmen en plannen maken hoe je iets het beste aan kunt pakken.

Voor wie?

Type behandeling

Traject

Je kunt je digitaal aanmelden op onze site. Na aanmelding matchen we de hulpvraag met de ervaring en het specialisme van de behandelaren uit ons team. 

We plannen zo snel mogelijk een startgesprek met de behandelaar. In dit gesprek spreken we samen af wat de doelen van de behandeling zijn en wat we gaan doen om die te bereiken. Dit vatten we samen in het behandelplan.  

Gedurende het traject zullen we regelmatig met elkaar evalueren hoe het gaat, of de doelen al dan niet behaald zijn en wat er nog moet gebeuren.  

Scroll naar boven