Locaties

Kind & meer is gevestigd op vier verschillende locaties. We werken echter ook op bijvoorbeeld scholen en komen desgewenst met een aantal begeleidingsvormen bij mensen thuis. Wanneer je een voorkeur hebt voor een locatie dichtbij huis of een bepaalde tijd houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. Omdat de inhoudelijke match tussen de hulpvraag en medewerker wat betreft ervaring en specialisme echter voorop staat, en we ook te maken hebben met grenzen aan beschikbaarheid van locaties en agendaruimte, kan het zijn dat we je voorstellen toch naar een andere locatie te komen of op een ander moment dan je voorkeur had. Dan hoef je in elk geval niet langer te wachten, en kun je wellicht nog doorstromen naar een andere locatie of tijd op termijn.

Oosterbeek

steijnweg-zon

Adres

Steijnweg 24
6861 DH Oosterbeek

Bekijk op kaart of plan route

De meeste afspraken in Oosterbeek vinden plaats op de locatie aan de Steijnweg zelf. Voor sommige afspraken lopen we samen naar een dependance (‘Paul Kruger’). Ons pand aan de Steijnweg vind je op de hoek met de Transvaalstraat. De ingang is aan de Transvaalstraat-zijde, bij de grote houten bank. Je kunt parkeren in de wijk en bij de parkeerplaats tegenover de kapper. De bussen op de Utrechsteweg stoppen bij halte Airborne museum, en ook vanaf het treinstation is de praktijk goed bereikbaar (10 min. lopen).

Renkum

foto-renkum-wageningen

Adres

Kortenburg 4
6704 AV Wageningen
(op de grens met Renkum)

Bekijk op kaart of plan route
Bij het gebruik van navigatie kunt u het beste ‘Grote laan 1, Wageningen’ als adres invoeren.

Kind & meer mag gebruik maken van een prachtig pand van Zinzia en samen met hen zorgdragen voor het mooie landgoed Oranje Nassau’s Oord. Ons gebouw vind je door het terrein op te rijden en door te rijden tot aan de hertenweide. Je kunt daar parkeren of gebruik maken van de parkeerplaatsen van de Zinzia Zorggroep.  Via de voordeur van de witte villa kom je binnen. Vanuit hier loop je rechtdoor, via het halletje naar de wachtkamer aan de andere kant van het gebouw. Hier kan je plaatsnemen tot je wordt opgehaald voor je afspraak. Ook met het openbaar vervoer zijn we op deze locatie bereikbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je vanuit Arnhem en Ede/Wageningen met bus 352 en 51 en vanuit Wolfheze met buurtbus 589 richting Doorwerth bij ons komen..

Elst

kruisakkers-zon

Adres

Kruisakkers 3
6662 DV Elst

Bekijk op kaart of plan route

In Elst zit Kind & meer in het gebouw van OBS Stap voor Stap. Als je met je rug naar het voetbalveld staat, vind je ons via de ingang links op het plein. Nog voordat je de deuren doorgaat naar de aula zie je links de deur van Kind & meer; daar kan je plaatsnemen totdat degene met wie je een afspraak hebt je komt ophalen. Je kan gratis parkeren voor de school of bij De Rakkertjes. Ook met het openbaar vervoer zijn wij te bereiken: bus 35 (halte Vergert) en lijn 14 (halte Kerkeakkers) bevinden zich op drie minuten loopafstand en lijn 331 (halte De Griend) op tien minuten lopen.

Driel

kerkstraat-46-driel

Adres

Kerkstraat 46
6665 CH Driel

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer zit in het gebouw met een oprit wat dieper van de weg af, naast nummer 46a, voorheen een kledingwinkel. We bevinden ons schuin tegenover ‘Hair and Faces’. Je kunt parkeren op het Polenplein (voor de Albert Heijn) of bij café Zeldenrust (op de hoek). Met het openbaar vervoer kun je ons bereiken met lijn 56 (Halte Meikers); de bus rijdt over de Dorpsstraat (vanuit Arnhem) of de Broeksingel (vanuit Heteren).

Locaties