Locaties

Kind & meer is gevestigd op vier verschillende locaties. We werken echter ook op bijvoorbeeld scholen en komen desgewenst met een aantal begeleidingsvormen bij mensen thuis. Wanneer je een voorkeur hebt voor een locatie dichtbij huis of een bepaalde tijd houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. Omdat de inhoudelijke match tussen de hulpvraag en medewerker wat betreft ervaring en specialisme echter voorop staat, en we ook te maken hebben met grenzen aan beschikbaarheid van locaties en agendaruimte, kan het zijn dat we je voorstellen toch naar een andere locatie te komen of op een ander moment dan je voorkeur had. Dan hoef je in elk geval niet langer te wachten, en kun je wellicht nog doorstromen naar een andere locatie of tijd op termijn.

Oosterbeek

steijnweg-zon

Adres

Steijnweg 24 6861 DH Oosterbeek Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer is gehuisvest in de oude buurtsuper in Oosterbeek. Het pand vind je op de hoek met de Transvaalstraat. De ingang is aan de Transvaalstraat-zijde, bij de grote houten bank. Je kunt parkeren in de wijk en bij de parkeerplaats tegenover de kapper. De bussen op de Utrechsteweg stoppen bij halte Airborne museum, en ook vanaf het treinstation is de praktijk goed bereikbaar (10 min. lopen).

Renkum

foto_donbosco

Adres

Tijdelijke locatie per april 2018: Don Boscoweg 19 6871 DD Renkum Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer is tijdelijk gehuisvest in de oude Don Boscoschool (nu de Keijenberg). Via de hoofdingang kom je binnen, en loop je rechtdoor direct een trap op naar de bovenverdieping. Op de bankjes aan de linkerkant kun je plaatsnemen tot je wordt opgehaald voor je afspraak. Ook met de bus is de praktijk goed bereikbaar: lijn 352 (elke 8 min.) en lijn 56 (elke 15 min.) stoppen bij halte Groeneweg of Don Boscoweg, en de buurtbus stopt op halte Maatweg.

foto-renkum-wageningen

Nieuwe locatie per 27 november 2019:
Kortenburg 4
6704 AV Wageningen

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer mag gebruik maken van een prachtig pand van Zinzia en samen met hen zorgdragen voor het mooie landgoed Oranje Nassau’s Oord. Via de hoofdingang aan de zijkant van het gebouw kom je binnen. Vanuit hier loop je rechtdoor, via het halletje naar de wachtkamer aan de andere kant van het gebouw. Hier kan je plaatsnemen tot je wordt opgehaald voor je afspraak. Je kunt bij het gebouw parkeren of op de parkeerplaatsen van de Zinzia Zorggroep. Ook met het openbaar vervoer zijn we op deze locatie bereikbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je vanuit Arnhem met bus 352, vanuit Wolfheze met buurtbus 589 richting Doorwerth en vanuit Ede/Wageningen oa met lijn 86 en lijn 51.

Elst

kruisakkers-zon

Adres

Kruisakkers 3 6662 DV Elst Bekijk op kaart of plan route

In Elst zit Kind & meer in het gebouw van OBS Stap voor Stap. Als je met je rug naar het voetbalveld staat vind je ons via de ingang links op het plein. Nog voordat je de deuren doorgaat naar de aula zie je links de deur van Kind & meer; daar kan je plaatsnemen totdat degene met wie je een afspraak hebt je komt ophalen. Je kan gratis parkeren voor de school, of bij de Rakkertjes. OV: bus 35 (halte Vergert), lijn 14 (halte Kerkeakkers) zitten op 3 min. loopafstand, en lijn 331 (halte De Griend) op 10 min. lopen.

Driel

kerkstraat-46-driel

Adres

Kerkstraat 46 6665 CH Driel Bekijk op kaart of plan route

Vanaf 8 april zit Kind & meer in Driel op de Kerkstraat 46. Het betreft het gebouw  met een oprit wat dieper van de weg af, naast nummer 46 a, voorheen een kledingwinkel. Het zit schuin tegenover ‘Hair and Faces’. Je kunt parkeren op het Polenplein (voor AH), of bij Zeldenrust (op de hoek).  Met het OV komt bus 56 kan je uitstappen bij halte de Meikers; de bus rijdt over de Dorpsstraat (vanuit Arnhem) of de Broeksingel (vanuit Heteren).

Locaties