Locaties

Kind & meer is gevestigd op vier verschillende locaties. We werken echter ook op bijvoorbeeld scholen en komen desgewenst met een aantal begeleidingsvormen bij mensen thuis. Wanneer je een voorkeur hebt voor een locatie dichtbij huis of een bepaalde tijd houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. Omdat de inhoudelijke match tussen de hulpvraag en medewerker wat betreft ervaring en specialisme echter voorop staat, en we ook te maken hebben met grenzen aan beschikbaarheid van locaties en agendaruimte, kan het zijn dat we je voorstellen toch naar een andere locatie te komen of op een ander moment dan je voorkeur had. Dan hoef je in elk geval niet langer te wachten, en kun je wellicht nog doorstromen naar een andere locatie of tijd op termijn.

Oosterbeek

oosterbeek

Adres

Steijnweg 24
6861 DH Oosterbeek

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer is gehuisvest in de oude buurtsuper in Oosterbeek. Het pand vind je op de hoek met de Transvaalstraat. De ingang is aan de Transvaalstraat-zijde, bij de grote houten bank.

Je kunt parkeren in de wijk en bij de parkeerplaats tegenover de kapper. De bussen op de Utrechsteweg stoppen bij halte Airborne museum, en ook vanaf het treinstation is de praktijk goed bereikbaar (10 min. lopen).

Renkum

foto_donbosco

Adres

Tijdelijke locatie per april 2018:
Don Boscoweg 19
6871 DD Renkum

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer is tijdelijk gehuisvest in de oude Don Boscoschool (nu de Keijenberg). Via de hoofdingang kom je binnen, en loop je rechtdoor direct een trap op naar de bovenverdieping. De wachtruimte zie je aan de linkerhand.

Parkeren kun je langs de weg in de wijk. Ook met de bus is de praktijk goed bereikbaar: lijn 352 (elke 8 min.) en lijn 56 (elke 15 min.) stoppen bij halte Groeneweg of Don Boscoweg, en de buurtbus stopt op halte Maatweg.

Heelsum

logo-fysiofitactief

Adres

Tijdelijke locatie per januari 2019:
Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum

Naast onze locatie in Renkum, is Kind & meer tijdelijk ook gehuisvest bij Fysio Fit Actief in Heelsum.

Elst

elst-stap-voor-stap

Adres

Kruisakkers 3
6662 DV Elst

Bekijk op kaart of plan route

In Elst zit Kind & meer in het gebouw van OBS Stap voor Stap.
Als je met je rug naar het voetbalveld staat vind je ons via de ingang links op het plein. Nog voordat je de deuren doorgaat naar de aula zie je links de deur van Kind & meer; daar kan je plaatsnemen in de wachtkamer.

Je kan gratis parkeren voor de school, of bij de Rakkertjes. OV: bus 35 (halte Vergert), lijn 14 (halte Kerkeakkers) zitten op 3 min. loopafstand, en lijn 331 (halte De Griend) op 10 min. lopen.

Driel

driel-vredestein_i

Adres

Vredesteinsestraat 3A
6665 LG Driel

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer zit in Driel op de Vredesteinsestraat 3A. Je vindt de ‘unit’ als je de dijk afrijdt. Je kunt parkeren voor de deur, of net achter het gebouwtje rechts. Bij binnenkomst kun je rechts plaatsnemen in de wachtkamer.

Met het OV komt bus 56 in de buurt over de Boltweg: halte Vredesteinsestraat. Het is dan nog een aantal minuten lopen over de Vredesteinsestraat richting de dijk.