& meer

De passie voor ons vak geven we graag door! Over kleine en grotere onderwerpen, en in korte en luchtige vorm tot aan verdiepende complete cursussen in het kader van opleiding (SKJ, NVRG, NVO en NIP). Een overzicht van mogelijkheden:

Projecten

Kind & meer organiseert een aantal keer per jaar Seminars Kind & jeugd in de regio Arnhem, met uiteenlopende sprekers! Een deelnamecertificaat is verkrijgbaar. Daarnaast organiseren we onder de naam ‘Kijken & meer’ regelmatig een avond in het filmhuis en kijken daarbij naar een documentaire of film op gebied van zorg & onderwijs. Meekijken of deelnemen? info@kindenmeer.nl

Deskundigheidsbevordering

Ons team adviseert en ondersteunt professionals in wijkteams, het onderwijs, de jeugdzorg of welzijnssector vanuit ISP & meer. Dit kan in de vorm van een eenmalige themabijeenkomst of workshop, tot trainingen en consultatietrajecten. Ook zijn er mogelijkheden voor geaccrediteerde cursussen en begeleide intervisie en voor supervisie in het kader van de SKJ, NVRG, NVO en NIP.

Onderwijs en lesmodulen

Voor scholen en BSO’s is bovendien een aantal preventieve lesmodulen ontwikkeld om op een speelse manier de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen van groep 1 t/m 8 extra te stimuleren. Twijfel je of je met de vraag aan het juiste adres bent? Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie.

Samenwerkingen

De praktijk participeert in verschillende samenwerkingen. Naast nauwe samenwerking met scholen, gemeenten, huisartsen, ziekenhuizen en collegae instellingen en praktijken bieden we ook POHggz jeugd diensten bij huisartsen. Dit past immers bij onze visie op zo laagdrempelig en kort mogelijke zorg! Als meer specialistische kennis en ervaring nodig is dan wij kunnen bieden verwijzen we naar collegae bijvoorbeeld op gebied van volwassenenzorg, verslavingszorg, crisiszorg of meer intensieve gezinsondersteunende modulen dan wij kunnen bieden zoals MST en FACT. Ook is de praktijk aangesloten bij het SAG. Mensen kunnen hun ervaringen met ons aanbod voor autisme weergeven op Watvindik.

Tot slot werken we ook samen op het gebied van delen van ruimtes: onze ruimtes ook een lokale functie, want buiten onze werktijden maken ook andere diensten hier gebruik van. Zo worden er bijvoorbeeld yogalessen gegeven in onze ruimte in Driel. Klik hier voor meer informatie.

Boeken
& spellen

Liever zelf eerst vanuit huis meer verdieping zoeken? Kijk in ons overzicht op thema welke praktische of meer theoretische boeken je kunnen inspireren. Tips voor toevoegingen aan het overzicht of je ervaring delen? Altijd welkom op info@kindenmeer.nl!

Onderwijs
& lesmodulen

Op zoek naar meer verdieping in de klas? Kijk bij ons preventieve aanbod van lesmodulen, of bij de trainingen en cursussen die we bieden in het kader van deskundigheidsbevordering als het gaat om verdieping in je eigen werk en team!

Deskundigheids- bevordering

We bieden ook lezingen, studieochtenden en cursussen in company, op maat. Een ruime groep aan basis- en middelbare scholen, instellingen, kinderopvang en BSO’s, praktijken en gemeenten gingen je voor! Meer lezen over de workshops, trainingen en cursussen die gegeven worden vanuit ISP&meer?