Beroepskader & meer

Kwaliteit

Registraties

Kind & meer is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor onderwijskundigen en pedagogen (NVO ), het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA), de RBCZ en de Nederlandse vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Alle behandelaren zijn SKJ geregistreerd. We hebben meerdere NVO geregistreerde orthopedagogen/ orthopedagogen-generalist (NVO-OG), meerdere NVRG geregistreerde systeemtherapeuten en meerdere FVB geregistreerde vaktherapeuten. Anna is daarnaast gecertificeerd Kids’ skills trainer. Meerdere orthopedagogen en psychologen zijn erkend Brain Blocks trainers. Jorien en Janneke zijn gecertificeerd Cogmed trainer. Jorien is daarnaast in opleiding tot IMH Orthopedagoog Generalist, Linda gecertificeerd BrainGame Brian trainer. Albertien en Caroline zijn GZ psycholoog (BIG, NIP) , Albertien ook EMDR therapeut en VGCT gedragstherapeut. Anna en Christa zijn in opleiding tot VGCT gedragstherapeut. Matt is BIGgeregistreerd psychiater en psychotherapeut. Nancy is Theraplay therapeut. Josje, Frekemei, Lonneke, Marloes, Tesse  zijn gecertificeerd Rots & water trainer, Roos gecertificeerd Mindfulness-trainer. Charlotte is geregistreerd speltrainer. Feline en Alissa zijn geregistreerd Toontje trainers. Lonneke is geregistreerd in Sherborne en Sherborne Samenspel. Kind & meer is SBB een erkend leerbedrijf voor MBO studenten en biedt ook erkende stageplaatsen voor HBO en WO opleidingen.

Niet tevreden?

Kind & meer werkt volgens de Beroepscode van de NVO en andere genoemde beroepsverenigingen. Binnen Kind & meer gelden Algemene voorwaarden zoals die door de NVO zijn opgesteld. Kind & meer heeft een interne klachtenregeling, die ter inzage ligt bij de administratie en de richtlijnen van de NVO hiertoe volgt. Daarin staat aangegeven dat u eerst met uw eigen behandelaar bespreekt wat u graag anders zou willen, en als dat niet afdoende is zich tot de praktijkmanager kan wenden. Die kan indien nodig besluiten de praktijkeigenaar erbij te betrekken. Omdat we allen hetzelfde belang hebben (dat u zo goed mogelijk geholpen bent) gaan we ervan uit hier samen in goede communicatie uit te kunnen komen. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn kunt u zich (na schriftelijk indienen van de klacht bij de praktijk en na interne behandeling) wenden tot de Geschillencommissie, waarbij de praktijk conform de regels is aangesloten. De praktijk hanteert een Privacy Policy.

Codes

Mw. Drs. A.M. van der Meer                     Kind & meer BV
NVO nummer: 7367                                AGB code: 94062945
NVRG nummer: 11907                            KvK nummer: 66993903
NVPA nummer: 100757                          Btw nummer: 856785751.B01
VCGT nummer: 305250
AGB code: 94-008721
SKJ nummer: 120000366
Tevens lid van de RBCZ.

BIG-nummers:
Albertien Jelsma: 9917976225
Caroline Bonger: 49067013825
Matt van der Reijden: psychiater – 99023463501 / psychotherapeut – 69023463516

Registraties overig personeel opvraagbaar.

vgct_logo
skj
nvo
nvrg
logo-nip
logo-vaktherapeuten
image001

Opleidingsplaatsen

De praktijk begeleidt jaarlijks studenten in hun stage- en scriptieperiode op praktijk-, MBO-, HBO- en WO-niveau. Er wordt zorgvuldig gekeken naar welke taken zij wel en niet uitvoeren en wanneer zij wel en niet aanwezig zijn. Als u bezwaar hebt tegen aanwezigheid van een stagiaire vragen we u dit  kenbaar te maken en respecteren we dit.

Annuleren afspraak

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Niet op tijd geannuleerde afspraken worden niet door gemeenten vergoed. Bij het niet-tijdig afzeggen van een afspraak brengen wij u €50,00 in rekening.

Kwaliteitsbewaking

De client vult aan begin en eind een vragenlijst in (ROM), evenals een tevredenheidsvragenlijst bij afsluiting. Verwijzers wordt geregeld gevraagd hoe zij de kwaliteit van zorg ervaren bij Kind & meer. Sommige gemeenten monitoren zelf de ervaren tevredenheid over geboden zorg door vragenlijsten te sturen naar cliënten.