Braingame Brian

Leren door te oefenen

Braingame Brian is een training die alleen gegeven wordt door gecertificeerde trainers. Wie wil er nu niet leren en gamen tegelijk?!

Je traint de volgende cognitieve vaardigheden
– informatie onthouden
– informatie bewerken
– concentratie verkrijgen en vasthouden
– planmatig werken
– doordacht handelen.

Braingame Brian is ontworpen voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Je oefent zelfsturende vaardigheden aan de hand van taken in een 3D spelwereld. Je kunt thuis of op school trainen (je hebt wel een computer met internet nodig). Je orthopedagoog coacht je wekelijks per mail of telefoon.

Waarvoor?

Braingame Brian is voor kinderen die snel het overzicht verliezen, moeite hebben met plannen en vooruit denken en het lastig vinden zichzelf en hun eigen werkproces aan te sturen.

Traject

Na aanmelding, nodigt Kind & meer je uit voor een startgesprek. In dit gesprek wordt gekeken wat je graag anders zou willen. Combinaties met verschillende therapievormen zijn mogelijk. Kijk hier wat er nodig is voor vergoeding. Neem voor meer informatie gerust contact op!

Agenda

Bekijk onze agenda om te zien op welke data’s de groepstraining gepland staat. Voor  een individueel traject is de dag, tijd en locatie afhankelijk van je voorkeuren en de mogelijkheden van de therapeut. Daarbij kijken we samen naar welk aanbod het meest passend is.