Kind & meer werkt vanuit verschillende locaties. We werken ook op scholen en komen soms bij mensen thuis.

Oosterbeek

Adres

Steijnweg 24
6861 DH Oosterbeek

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer is gehuisvest in de oude buurtsuper in Oosterbeek. Het pand vind je op de hoek met de Transvaalstraat. De ingang is aan de Transvaalstraat-zijde, bij de grote houten bank. Je kunt parkeren in de wijk en bij de parkeerplaats tegenover de kapper.

De bussen op de Utrechtseweg stoppen bij halte Airborne museum, en ook vanaf het treinstation is de praktijk goed te bereiken (tien minuten lopen).

Locatie Oosterbeek

Renkum

Adres

Kortenburg 4
6704 AV Wageningen
(op de grens met Renkum)

Bekijk op kaart of plan route
Bij het gebruik van navigatie kun je het beste ‘Grote laan 1, Wageningen’ als adres invoeren.

Op de video ‘Route locatie Renkum‘ kun je zien hoe je het pand bereikt.

Kind & meer mag gebruik maken van een prachtig pand van Zinzia en samen met hen zorgdragen voor het mooie landgoed Oranje Nassau’s Oord. Ons gebouw vind je door het terrein op te rijden en door te rijden tot aan de hertenweide. Je kunt daar parkeren of gebruik maken van de parkeerplaatsen van de Zinzia Zorggroep.  Via de voordeur van de witte villa kom je binnen. Vanuit hier loop je rechtdoor, via het halletje naar de wachtkamer aan de andere kant van het gebouw. Hier kan je plaatsnemen tot je wordt opgehaald voor je afspraak.

Ook met het openbaar vervoer zijn we op deze locatie bereikbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je vanuit Arnhem en Ede/Wageningen met bus 352 en 51 en vanuit Wolfheze met buurtbus 589 richting Doorwerth bij ons komen..

Locatie Renkum Wageningen

Elst

Adres 

Rijksweg-Noord 2
6661 KG Elst

Bekijk op kaart of plan route

In Elst vind je Kind & meer in dit voormalige apothekerspand. Je kan op het terrein parkeren aan de achterkant van het pand. Kom je met het openbaar vervoer? Het treinstation van Elst is een kleine tien minuten lopen (600 meter). 

Deze locatie is helaas niet toegankelijk met een rolstoel. Neem contact met ons op als je (of een van de mensen met wie je komt) rolstoelafhankelijk bent, dan plannen we je afspraak op een andere locatie.

Elst

OBS Stap voor Stap

Kruisakkers 3
6662 DV Elst

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer maakt gebruik van ruimtes in het gebouw van OBS Stap voor Stap. Als je met je rug naar het voetbalveld staat, vind je ons via de ingang links op het plein. Nog voordat je de deuren doorgaat naar de aula zie je links de deur van Kind & meer; daar kan je plaatsnemen totdat degene met wie je een afspraak hebt je komt ophalen.

Je kan gratis parkeren voor de school of bij De Rakkertjes.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij te bereiken: bus 35 (halte Vergert) en lijn 14 (halte Kerkeakkers) bevinden zich op drie minuten loopafstand en lijn 331 (halte De Griend) op tien minuten lopen.

Locatie Elst Kind en meer

Driel

Adres

Kerkstraat 46
6665 CH Driel

Bekijk op kaart of plan route

Kind & meer zit in het gebouw met een oprit wat dieper van de weg af, naast nummer 46a. We bevinden ons schuin tegenover ‘Hair and Faces’.

Je kunt parkeren op het Polenplein (voor de Albert Heijn) of bij café Zeldenrust (op de hoek).

Met het openbaar vervoer kun je ons bereiken met lijn 56 (Halte Meikers); de bus rijdt over de Dorpsstraat (vanuit Arnhem) of de Broeksingel (vanuit Heteren).

locatie Driel Kind en meer
Scroll naar boven