Kind & meer is een laagdrempelige praktijk, die behandeling biedt aan kinderen en jongeren van 0-18 jaar en hun ouders.

Soms loop je in het opgroeien of opvoeden tegen iets aan wat je lastig vindt of wat je graag anders zou willen. Als het (even) niet zelf of met hulp van naasten lukt om daar uit te komen, kun je besluiten een orthopedagoog/psycholoog of therapeut in te schakelen. 

Kind en jongere

Baal je ervan als je je weer eens zo boos voelde dat je ontplofte? Pieker je veel of voel je je onzeker over jezelf en zou je dat graag anders willen? Vind je het lastig om samen te spelen of werken met anderen? Is concentreren moeilijk en ben je snel afgeleid? Als je tegen deze of andere dingen aan loopt, denken we graag met je mee. In een behandeling kunnen we hier met jou aan werken. 

Ouders

Een positieve sfeer in huis helpt kinderen zich goed te ontwikkelen. Af en toe is het lastig die positiviteit terug te vinden. Soms gaat het om kleine dingen die je anders zou willen, soms om een combinatie van dingen of om grotere problemen. Het kan prettig zijn als een orthopedagoog, psycholoog of therapeut tijdelijk meekijkt.

Professionals

Kind & meer werkt zoveel mogelijk samen met betrokkenen en organisaties uit het netwerk rondom een gezin, uiteraard met toestemming en betrokkenheid van het gezin zelf.  
Wil je een kind of jongere verwijzen naar ons, zoek je samenwerking of advies? Wij denken graag met je mee. 

Scroll naar boven